Software op maat

Werk efficiënter door te automatiseren

Maatwerk software ontwikkeling

Veel bedrijven werken met standaard software die vaak niet voldoet aan alle eisen of omslachtig is in gebruik. Dit werkt niet efficiënt en zorgt met regelmaat voor de nodige frustratie. Met de ontwikkeling van maatwerk software kan Datip uw werkprocessen optimaliseren en afdelingen beter met elkaar laten samenwerken. Zo kan de organisatie veel efficiënter werken. Wij ontwikkelen software op maat zoals backoffice systemen, portals, middleware systemen, order management systemen en work flow management systemen. Ook kunnen wij de ontwikkeling van uw eigen SaaS-oplossing realiseren. Wij ontwikkelen software op maat die door duidelijke user interface (UI) intuïtief is en functioneel op maat uw bedrijf optimaal ondersteunt.

Ervaar wat efficiënt werken inhoudt

Ook in uw bedrijf wordt gewerkt met verschillende software systemen. Ieder van deze systemen biedt ondersteuning voor een eigen proces of afdeling binnen uw bedrijf. Het nadeel is dat deze software niet met elkaar gekoppeld is, wat de samenwerkingen tussen verschillende afdelingen lastig maakt. Met de ontwikkeling van maatwerk software maakt Datip koppelingen tussen de verschillende systemen en worden processen en werkzaamheden geautomatiseerd. Wilt u weten hoe onze software developers uw bedrijf kunnen verbeteren?

Processen automatiseren

Bij veel organisaties zien we de mogelijkheid om bestaande processen te automatiseren en daarmee te optimaliseren. Door dit te doen, kunt u veel slimmer en efficiënter werken. Op basis van waar uw organisatie behoefte aan heeft wordt door ons software op maat gemaakt die bestaande met nieuwe functionaliteiten koppelt. Met maatwerk software ontwikkeling stellen we u dus in staat uw huidige dienstverlening en service niveau te verbeteren. De software biedt ook de mogelijkheid om nieuwe producten en diensten aan te gaan bieden.

Meer weten over processen automatiseren?

Data koppelen

De software is in staat om meerdere databronnen aan elkaar te koppelen. In een beveiligde online omgeving worden vervolgens alle data en functionaliteiten geïntegreerd. Door de koppeling van data uit verschillende systemen kunnen uw medewerkers, leveranciers en zelfs klanten relevante gegevens inzien en beheren. Dit verhoogt de service van uw dienst, terwijl het de belasting op uw support aanzienlijk zal verminderen.

Meer weten over data koppelen?

Systemen koppelen

Door verschillende bestaande systemen aan elkaar te koppelen en zo uw werkprocessen te optimaliseren, kunnen verkoop, marketing, productie, klantenservice, leveranciers en partners veel beter samenwerken. Onze maatwerk software oplossing kan de processen optimaliseren tussen uw boekhoudpakket, ERP-systeem, CRM-systeem, databases, webservices en nog veel meer. Kortom: door maatwerk software ontwikkeling gaat uw organisatie een stuk efficiënter werken.

Meer weten over systemen koppelen?

Maatwerk software ontwikkeling voor uw bedrijf?

Bel ons op 085 130 6240 of mail naar info@datip.nl
Contact
software op maat

Binnen 10 weken uw software op maat

Als software development bedrijf zijn wij in staat binnen 10 weken een volledig werkend softwaresysteem te ontwikkelen. We nemen een voorsprong door gebruik van onze frameworks, componenten en efficiënte werkwijze. Zo realiseren wij in korte tijd en met lagere investering uw software op maat.

Wilt u weten hoe onze software developers u kunnen helpen bij het verbeteren van uw organisatie?

Neem contact met ons op