PERSONEELSPLANNING SOFTWARE

Een slim planningssysteem dat uw personeelsplanning verbetert

Behoud het overzicht, bewaak uw planning

Het maken van een personeelsplanning kan een erg tijdrovende klus zijn. Daarnaast is het maken van een optimale planning waarin beschikbaarheid, voorkeuren en wisselende diensten goed zijn ingevuld complex. Als al deze informatie niet op één centrale plek beschikbaar is verliest u al snel het overzicht. Met de software van Datip wordt het maken van uw personeelsplanning eenvoudig en overzichtelijk. Via een digitaal planbord kunt gemakkelijk vanaf één plek al uw roosters maken en beheren. De software voorziet u van alle informatie die nodig is om uw personeelsplanning zo efficiënt mogelijk in te richten. Benieuwd hoe dat werkt?

Vraag nu GRATIS en VRIJBLIJVEND om een DEMO

Bel ons op 085 130 6240 of mail naar info@datip.nl
Demo

ALLES OP ÉÉN SCHERM

Het digitaal planbord is voorzien van een gebruiksvriendelijke intuïtieve software, waarmee u eenvoudig een personeelsplanning vanaf één plek kunt maken en beheren. De software is slim en werkt probleemloos samen met uw bestaande systeem. Zo kunt u eenvoudig met uw oude, vertrouwde systemen blijven werken, maar dan op een slimme manier zonder het overzicht te verliezen. Plannen is overzichtelijk en gaat snel.
Dit bespaart u tijd!

OPERATIONEEL

De personeelsplanning software kan worden gekoppeld met uw bestaande ERP- of ordersysteem. Vervolgens wordt alle relevante informatie centraal op het digitaal planbord getoond en worden automatisch plantaken aangemaakt. Hierdoor kunt u eenvoudig en snel uw dagelijkse operationele planning maken en bijwerken. De slimme software biedt ondersteuning aan het planproces en de planregels. Ook bewaakt het de beschikbaarheid van het personeel. Zo wordt de algehele kwaliteit van uw personeelsplanning bewaakt.
Dit bespaart u geld!

STRATEGISCH

Alle informatie wordt gecentraliseerd weergegeven op het digitaal planbord. Zo kunt u de capaciteit van uw personeel beheren en inspelen op strategische planningsvragen. Wilt u weten waar u het beste mensen kunt gaan aannemen? Weten op welke producten of regio’s u uw verkoop zou moeten richten? Waar u wellicht een nieuwe vestiging kunt openen? De krachtige software helpt u bij strategische planningsvragen, zodat u uw personeelsplanning eenvoudig kunt optimaliseren.
Dit bespaart nog meer geld.

Personeelsplanning op tablet

Ervaar de personeelsplanning software zelf

Vraag vrijblijvend om een demo

De personeelsplanning software met bijbehorend digitaal planbord is eenvoudig en overzichtelijk in gebruik. Daarnaast zijn u en uw medewerkers altijd up-to-date en kunt u uzelf een hoop tijd en geld besparen.

Wilt u uw personeelsplanning operationeel en strategisch verbeteren? Wilt u meer informatie over hoe onze personeelsplanning software u hierbij kan helpen? Vraag ons vrijblijvend om een demo.

Ik wil graag een demo