Online afsprakensysteem

Uw klanten zelf online afspraken laten maken op tijdstippen die optimaal passen in uw planning.

Afspraken maken software

Met ons online afsprakensysteem kunnen uw klanten zelf online afspraken maken voor een van uw diensten. Of het nu gaat om een afspraak voor een installateur, onderhoudsmonteur, bezorg- en ophaaldienst of thuiszorg; met onze slimme software heeft u de planning van uw buitendienst altijd helemaal onder controle. Om een afspraak na te komen plant u een taak. Deze taken kunnen automatisch worden aangemaakt vanuit uw Customer Support systeem, ERP- of ordersysteem. Bij het plannen houdt het geavanceerde planalgoritme van onze software rekening met planregels, restricties en capaciteit. Zo kunt u altijd heldere en duidelijke afspraken maken met de klant die optimaal passen in uw planning.
Wij leveren deze slimme software as a service, waardoor u het krachtige afsprakensysteem voor een betaalbare prijs kunt gebruiken.

Vraag nu GRATIS en VRIJBLIJVEND om een DEMO

Bel ons op 085 130 6240 of mail naar info@datip.nl
Demo

MEERTALIG AFSPRAKEN MAKEN

Het online afsprakensysteem van Datip ondersteunt het maken van afspraken in meerdere talen. De e-mail naar de klant, het online maken van een afspraak en de bevestigingen per e-mail zijn in de door de klant gewenste taal.

UW PLANNING VOLLEDIG GEAUTOMATISEERD

Met de slimme software van Datip kunnen klanten eenvoudig online een afspraak met u maken. U hoeft de klant hiervoor niet keer op keer te bellen, want het plannen van een afspraak is in dit online afsprakensysteem volledig geautomatiseerd. Uw klant wordt via een link in de e-mail uitgenodigd. Via de uitnodiging komt de klant in het gepersonaliseerde online klantportaal, waar hij eenvoudig een afspraak kan maken. Lijkt het erop dat de klant u is vergeten? Geen probleem, het online afsprakensysteem stuurt automatisch een vriendelijke herinnering.

HET MEEST EFFECTIEVE AFSPRAKENSYSTEEM

Klanten willen uiteraard de mogelijkheid hebben om een afspraak te plannen op het moment dat het hen het beste uitkomt. Dat is een mooie service, maar het moet wel zo min mogelijk impact hebben op uw planning, toch? Het online afsprakensysteem van Datip biedt de oplossing voor beide partijen. De software toont de klant een top 5 van de op dat moment voor uw bedrijf meest rendabele tijdstippen. Hierbij rekent de software met afstanden, bewaakt het de beschikbare capaciteit en volgt het uw planregels. Zo wordt het maken van online afspraken een echte service waar beide partijen voordeel bij hebben. Wenst de klant toch zelf een specifieke dag te kiezen, dan zal ons online afsprakensysteem per dag de meest rendabele afspraken voorstellen.

KOPPEL BESTAANDE SYSTEMEN

Om de software waarmee klanten online afspraken kunnen maken te integreren, zijn geen ingrijpende veranderingen nodig. De software is slim en werkt probleemloos samen met uw TMS, backoffice systeem, GPS-systeem, ERP-pakket en klantportaal. Wél levert de koppeling van ons online afsprakensysteem aan uw bestaande systemen een aantal voordelen. Zo kan uw klant uw live locatie volgen met Track & Trace en kunt u de klant via e-mail, WhatsApp of SMS inlichten dat de afspraak in de buurt is. Zo staan uw medewerkers nooit voor een gesloten deur. Via de handige App kunnen uw medewerkers alle aanvullende afspraakinformatie bekijken, zodat zij ook nog eens goed voorbereid aankomen op de bestemming.

Online afsprakensysteem op tablet

Online afsprakensysteem

Vraag vrijblijvend om een demo

Met de slimme software van Datip kunnen uw klanten zelf online afspraken maken, maar dan op een slimme manier die optimaal past in uw planning.

Ons online afsprakensysteem verhoogt de service van uw dienst, terwijl de kosten per klantafspraak juist wordt verlaagd. De software is krachtig, flexibel, slim, betaalbaar én ook zeer geschikt voor MKB-bedrijven.

Bent u benieuwd naar ons online afsprakensysteem en wilt u ervaren hoe het maken van online afspraken beter kan met onze software? Vraag ons vrijblijvend om een demo.

Ik wil graag een demo